• Kategorie
  • Parametry
  • Producent - WATSON & SON

Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Oryginalny miód MANUKA z Nowej Zelandii ma charakterystyczną kremową konsystencję oraz barwę jasno lub ciemnobrązową. Jego smak jest bogaty i aromatyczny, przypominający jęczmień oraz zioła, które pozostawiają półsłodki i zarazem gorzkawy posmak. Jednakże czynnikiem najważniejszym w miodzie MANUKA jest jego niezwykła właściwość. Każdy miód poza smakiem i konsystencją charakteryzuje się tym szczególnym czynnikiem, który jest wynikiem kwasowości, osmotyczności czy nadtlenku wodoru. Niestety ta aktywność miodu jest niestabilna i bardzo nietrwała
Ten produkt jest aktualnie niedostępny