• Nattokinase Nsk-Sd® 100 Mg 60 Vege Kaps Aliness

76.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka gratis przy zakupach powyżej 100 zł *
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty 0
Odbiór osobisty 0
Orlen Paczka 9
Kurier InPost 13
Poczta Polska 14
Paczkomaty InPost 14
Kurier 15
Kurier InPost za Pobraniem 16
Poczta Polska (Pobranie) 19
Kurier za pobraniem 19
Zostaw telefon

Nattokinase NSK-SD® 100 mg 60 Vege kapsułek Aliness

 

 

Dystrybutor: Medicaline

Opakowanie: 60 kapsułek vege

 

 

 

Składniki                                                                      1 kapsułka                            2 kapsułki (dzienna porcja)

 

Sfermentowany ekstrakt z soi NSK-SD®                           100 mg                                                 200 mg

 

Składniki: Sfermentowany ekstrakt z soi NSK-SD®, celuloza mikrokrystaliczna (substancja wypełniająca), otoczka kapsułki (hydroksypropylometyloceluloza).

 

Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia: jedna lub dwie kapsułki w trakcie posiłku.

 

Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią.

 

Co to jest NSK-SD?

 

NSK-SD jest opatentowanym, markowym, unikalnie produkowanym i przebadanym enzymem o aktywności fibrynolitycznej. NSK-SD jest izolowany z natto, pokarmu wytworzonego z fermentacji soi. Natto jest spożywane jako pokarm od ponad 1000 lat i jest obecnie dostępne w prawie każdym supermarkecie w Japonii. Niedawno również skupione na zdrowiu sklepy specjalistyczne w USA zaczęły sprzedawać Natto. Natto jest uważane jako "Zdrowe dla serca", jako zdrowy dodatek do diety.

 

NSK-SD Historia odkrywania

 

W 1907 roku odkryto, że natto zawiera enzymatyczną aktywność proteazy. W 1956 najpierw zidentyfikowano sekwencję aminokwasową nattokinase. W latach 80-tych w Japonii Bio Laboratoria naukowe zaczęły prowadzić badania kliniczne w wielu obszarach działania.

 

JBSL-e  Pionier NSK-SD® Nattokinase

 

- W 1998 r. JBSL była pierwszą firmą na świecie, która wyizolowała i wprowadziła na rynek Nattokinase, unikalny enzym.

 

- Nattokinase jest ekstrahowana i oczyszczana z japońskiego jedzenia o nazwie natto (sfermentowane ziarna soi).

 

- Nattokinase, produkowana przez bakterie natto, jest enzymem proteazy serynowej składający się z 275 reszt aminokwasowych o masie cząsteczkowej 27 724.

 

- NSK-SD® jest fermentowany przy użyciu opatentowanego szczepu Bacillus subtilis natto JBSL .

 

- JBSL opatentował usuwanie witaminy K2 z proszku Nattokinase jest jedyną firmą, która może wprowadzić na rynek Nattokinase wolną od witaminy K2 

 

- Ma najwyższą dostępną moc> 20 000 FU / gram

 

- Zawiera mniej niż 1 ppm witaminy K2

 

- Czy dostępny jest najbardziej czysty, biały, jednolity i dezodoryzowany proszek

 

- Jest bez GMO, wegetariańska i nienapromieniowana

 

- Ma najwyższą udowodnioną moc dowolnej Nattokinase bez witaminy K2

 

- Jest uznawany przez JHFA (Japan Health and Nutrition Food Authorization) oraz JNKA (Japan Nattokinase Association) jako autentyczna nattokinaza

 

 

 

Opis produktu na podstawie danych na stronie dystrybutora.

 

Mieszkańców Warszawy i okolic po naturalne kosmetyki, suplementy diety i żywność

zapraszamy do naszego sklepu stacjonarnego – Warszawa, Ul. Hoża 54

 

 

 image

 

 

KUPUJĄC U NAS MASZ PEWNOŚĆ, ŻE:

 

Sprzedawane przez nas suplementy są w 100% oryginalne!

Wszystkie produkty są zgłoszone do Głównego Inspektoratu Sanitarnego i dopuszczone do obrotu na terenie Polski i Unii Europejskiej.

Nasz sklep jest zarejestrowany przez Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia.

Produkty przechowywane są w warunkach zalecanych przez producenta i mają długie terminy ważności

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.